0

Skjutgrindar

Skjutgrindar - självbärande konstruktion, hög säkerhetsstandard, helt förmonterad

Hörmann skjutgrindar av stabila stålprofiler levereras som kompletta element med en öppningsbredd på upp till 16 meter. På så sätt kan man täcka öppningar med bredder på 32 metern med två motgående system. Konstruktionen är självbärande och ger fördelar som mycket lite arbete med fundament, ingen montering av styrskenor och portrörelse störs inte av is, snö eller grov smuts.

Skjutgrinden blir helt unik: Med en skräddarsydd fyllning för grindflygeln (ingår inte i leveransen) kan du förverkliga speciella önskemål för din grindutförande.

Skjutgrind med fyllning på platsen HS BF


Goda skäl att välja skjutgrindar från Hörmann

Extra aluminiumprofil*

Extra aluminiumprofil*

På båda sidor av grinden sitter aluminiumprofiler* upptill på grindflygeln. På så sätt kan löprullarna inte komma i direktkontakt med portens exklusiva ytskikt. Detta bevarar portens vackra utseende.

* Ingår i leveransen vid typ HS, finns som tillval vid typ HSS / HS Alu.

Säker automatisk styrning

Säker automatisk styrning

Fem självövervakande kontaktlister stoppar grinden omedelbart vid minsta motstånd. Det ger högsta möjliga säkerhet för personer och fordon.

Säker styrelektronik

Säker styrelektronik

Styrelektroniken ar integrerad i stolparna och sitter på insidan mot gården. Vid underhålls- och inställningsarbeten behöver man bara låsa upp luckan. Med en fjärrkontroll, som kan kodas individuellt, öppnar förarna i er fordonsflotta bekvämt grinden utan att kliva ur bilen. Det är extra praktiskt om man passerar grinden ofta.

Effektiv elektronik för alla styrfunktioner
  • Kontroll genom kontaktlist
  • Fjärrstyrning
  • Kortavläsningssystem
  • Automatik for tidsinställd öppning / stängning
  • Induktionsslingor
  • Ljusridåer
  • Visning: Öppen, Stängd, Grinden i rörelse

  Kataloger

  Arkitektkonsultation

  Är du arkitekt och har frågor om våra produkter, är i planeringen och behöver råd om designvarianter, kombinationsalternativ och individuell design? Eller är du kanske redan i konstruktionsfasen och behöver teknisk support samt detaljer om de planerade byggnaderna? Dra nytta av kunskapen från årtionden av erfarenhet – kontakta oss så hjälper vi dig!

  till Arkitektkonsultation