Hörmann Arkitektprogram

Arkitektprogram

Med Hörmanns arkitektprogram kan du snabbt och bekvämt, med bara några klick, ta fram individuella texter för anbudsinfordran och använda ritningarna på Hörmann-produkter. Genom det moderna, användarvänliga gränssnittet kan du nu planera ännu enklare. En tydlig användarstruktur med rullgardinsmenyer och symboler samt sökfunktion gör att du snabbt kommer åt anbudstexter och ritningar (DWG- och PDF-format) för över 550 Hörmann-produkter. Fotorealistiska illustrationer ger ytterligare information om många produkter. Användningen av arkitektprogrammet eller nedladdning av arkitektprogrammet är självklart gratis.

Onlineversion

Onlineversion av arkitektprogrammet

Med den nya onlineversion kan arkitektprogrammet användas med operativsystemen Windows, MAC och Android. Det har ingen betydelse om du använder en smartphone, surfplatta, bärbar- eller stationär dator. Med en fungerande internetanslutning kan du när som helst få tillgång till informationen i programmet.

till Onlineversionen

Offlineversion

Arkitektprogrammet som offlineversion

Den beprövade offlineversionen av arkitektprogrammet är fortfarande tillgänglig för dig. Du kan ladda ner den eller beställa den via posten gratis. En installation behövs inte. Med Windows kan den också användas i ditt nätverk. En uppdateringstjänst håller dig uppdaterad.

till Offlineversionen