Berry-vipportar

Kvalitet och utseende i ett

Allt talar för originalet: kvalitet och säkerhet, utseende och komfort och den sofistikerade tekniken. Varje Hörmann Berry-vipport har erfarenhet av mer än 50 års "know-how" vid byggandet av garageportar.
Mängden av motiv gör det enkelt att hitta rätt dörr för varje hus.

Goda skäl att välja en vipport från Hörmann

Skyddat av små smarta detaljer

Skyddat av små smarta detaljer

Exempel på de höga säkerhetsegenskaperna hos Berry-portarna är de flexibla skyddslocken över hävarmen och de flexibla plastremsorna mellan portbladet och ramen. Dessa egenskaper minskar risken för oavsiktlig klämning.

Endast vipportar från Hörmann vipportar har denna höga säkerhetsstandard.
Hållbar och optimalt säkrad

Hållbar och optimalt säkrad

Om en fjäder skulle gå sönder håller övriga intakta fjädrarna upp porten. På så sätt säkras porten tillförlitligt mot att falla ner. På så sätt är avståndet mellan fjäderns trådvarv är så minimalt, att även små barnfingrar skyddas så långt det går från att klämmas.

Användarvänlig öppning och stängning

Användarvänlig öppning och stängning

Efter avslutad öppning dämpas porten vid stoppet och står i säkrad position i styrskenan.

Den specialformade hävarmen trycker på dörren vid stängning så att den stängs av sig själv. Detta gör att inget mellanrum lämnas mellan porten och ramen.

Säker tack vare innovativt lås

Säker tack vare innovativt lås

Den unika roterande vridregellåsningen på Berry-Vipportar fixerar portbladspanelerna ordentligt på ramen och stänger dem mycket säkrare än konventionella stånglås. En urlyftning av porten är praktiskt taget omöjligt.Leverans av porten är praktiskt taget omöjligt. Med ett extra tillbehörssats för enkel montering kan du också låsa porten uppåt.

BiSecur trådlöst  fjärrsystem med  certifierad säkerhet

BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

Det trådlösa tvåvägssystemet BiSecur medextra säker kryptering är ett mycket gottexempel på framtidsorienterad teknik förenkel och bekväm manövrering av garageochgrindmotorer, dörröppnare, belysning m.m.Med det av Hörmann utvecklade, extremt säkrakodsystemet BiSecur med stabil och störningsfriräckvidd, kan du vara tryggt förvissad om attobehöriga inte kan kopiera din fjärrkod.Systemet har kontrollerats och certifieratsav säkerhetsexperter vid Ruhruniversiteteti Bochum.

Bekväm avläsning av portläget

Bekväm avläsning av portläget

Du slipper gå ut i regn och rusk för att kontrollera att porten är stängd. Genom atttrycka på knappen visar färgen på LED-lampanpå fjärrkontroll HS 5 BS portläget. Ytterligareett tryck på knappen*** stänger porten. Du kaninte styra din port på ett säkrare sätt.

*** vid manövrering utom synhåll från porten krävs en extra fotocell.

Utmärkt design

Utmärkt design

De exklusiva BiSecur-fjärrkontrollernaär designade i svart eller vitt och har enelegant form som ligger perfekt i handen.Hörmanns BiSecur-fjärrkontroller som kanbeställas med pianolackfinish har tilldelatsden välkända desingutmärkelsen reddotför sin exklusiva design.

Bilden ovan: fjärrkontroll HS 5 BS med fjärrkontrollstation (tillval).

Kataloger
Videor
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageportsmaskinerier - trygga och säkra

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Garageportsmaskineriet SupraMatic – Duellen

Hörmann Funksystem BiSecur

Säkert, bekvämt och exklusivt: fjärrsystemet BiSecur från Hörmann

Tillbehör: Fuktsensor till garaget - utvändig och invändig sensor

Arkitektkonsultation

Är du arkitekt och har frågor om våra produkter, är i planeringen och behöver råd om designvarianter, kombinationsalternativ och individuell design? Eller är du kanske redan i konstruktionsfasen och behöver teknisk support samt detaljer om de planerade byggnaderna? Dra nytta av kunskapen från årtionden av erfarenhet – kontakta oss så hjälper vi dig!

till Arkitektkonsultation