Portar för flerbilsgarage

Skjutport för flerbilsgarage - flera utföranden, samma höga kvalitet

Ekonomisk, långsiktig funktion och säkerhet samt en mycket jämn portgång, även vid hög frekvens, är de viktigaste egenskaperna hos våra portar för flerbilsgarage.

Vipporten N 500 är lämplig för garage med dubbla öppningar till flerbilsgarage med upp till 25 parkeringsplatser.

Vipporten ET 500 svänger vid öppning och stängning endast upp till 40 mm och är därför optimal för flerbilsgarage och även vid garage i nära anslutning till gångbana.
Konstruktion av skjutporten ST 500 kännetecknas också av det låga installationsdjupet i lintelområdet.

Snabb-takskjutporten med mikroprofilerad yta förbättrar portöppningen och är också mycket snabb.

Berry-portar är särskilt lämpliga på grund av den robusta konstruktionen, den okomplicerade funktionen ger också ett säkert slutförande av flerbilsgaraget. De olika ventilationsöppningarna garanterar bästa möjliga ventilation.

Rullportar och rullgaller
är tack vare sin enkla konstruktion mycket robusta. Den kompakta lindningen kräver liten plast i överstyckområdet. I mycket snäva utrymmen är utomhusinstallation också möjlig.
Alla porttyper erbjuder tillsammans ett stort antal motiv och möjlighet till individuell design.

Goda skäl att välja portar för flerbilsgarage från Hörmann

Tyst och lugn portrörelse också vid hög frekvens

Tyst och lugn portrörelse också vid hög frekvens

Dubbelrullar i styrskenan och kullagergraden gör att porten kan röra sig smidigt, tyst och med absolut precision - även vid kontinuerlig användning. Vipporten ET 500 och skjutporten ST 500 är konstruerade för en livslängd på minst 250 000 portcykler; vipporten N 500 valfritt med förstärkt fjäderpaket för minst 100 000.

Hög säkerhet

Hög säkerhet

Den öppna konstruktionen med säkerhetsluckor mellan dörrbladet och strukturen ger ett tillförlitligt skydd mot fingerskador på sido- och bottenkanterna. En speciellt formade EPDM-profil skyddar dörrens stängningskant. För vipport ET 500 och skjutport ST 500, säkerställer en integrerad ljusridå dessutom öppningsområdet på porten.

Port och drivenhet testande som en enhet

Port och drivenhet testande som en enhet

Alla skjutportar för flerbilsgarage testas och certifieras alltid tillsammans med lämpliga drivenheter från oberoende, erkända institut. Detta säkerställer att porten och drivenheten går smidigt och säkert tillsammans. Detta är särskilt viktigt när porten är installerad på offentliga platser såsom tunnelbana och flerbilsgarage.

Praktiska gång- och sidodörrar

Praktiska gång- och sidodörrar

På begäran kan de dubbla portarna och skjutportarna för flerbilsgarage också levereras med en praktisk gångdörr eller sidodörr som liknar respektive motiv.
Arrangemanget av sidodörrar är möjligt vänster, höger eller i mitten. Dörrstängare upptill ingår som standard i leveransen.

BiSecur trådlöst  fjärrsystem med  certifierad säkerhet

BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

Det trådlösa tvåvägssystemet BiSecur medextra säker kryptering är ett mycket gottexempel på framtidsorienterad teknik förenkel och bekväm manövrering av garageochgrindmotorer, dörröppnare, belysning m.m.Med det av Hörmann utvecklade, extremt säkrakodsystemet BiSecur med stabil och störningsfriräckvidd, kan du vara tryggt förvissad om attobehöriga inte kan kopiera din fjärrkod.Systemet har kontrollerats och certifieratsav säkerhetsexperter vid Ruhruniversiteteti Bochum.

Bekväm avläsning av portläget

Bekväm avläsning av portläget

Du slipper gå ut i regn och rusk för att kontrollera att porten är stängd. Genom atttrycka på knappen visar färgen på LED-lampanpå fjärrkontroll HS 5 BS portläget. Ytterligareett tryck på knappen*** stänger porten. Du kaninte styra din port på ett säkrare sätt.

*** vid manövrering utom synhåll från porten krävs en extra fotocell.

Utmärkt design

Utmärkt design

De exklusiva BiSecur-fjärrkontrollernaär designade i svart eller vitt och har enelegant form som ligger perfekt i handen.Hörmanns BiSecur-fjärrkontroller som kanbeställas med pianolackfinish har tilldelatsden välkända desingutmärkelsen reddotför sin exklusiva design.

Bilden ovan: fjärrkontroll HS 5 BS med fjärrkontrollstation (tillval).

Kataloger

Arkitektkonsultation

Är du arkitekt och har frågor om våra produkter, är i planeringen och behöver råd om designvarianter, kombinationsalternativ och individuell design? Eller är du kanske redan i konstruktionsfasen och behöver teknisk support samt detaljer om de planerade byggnaderna? Dra nytta av kunskapen från årtionden av erfarenhet – kontakta oss så hjälper vi dig!

till Arkitektkonsultation