Dörröppnare PortaMatic

Dörröppnare

Automatisk dörröppnare - För ett bekvämt boende utan hinder

Med dörröppnaren PortaMatic kan du enkelt öppna och stänga dina innerdörrar automatiskt med hjälp av en handsändare eller tryckknapp. Oavsett om du är fysiskt begränsad eller bara vill ha mer komfort kommer denna teknik att göra din vardag enklare. Dörröppnaren PortaMatic övertygar inte bara med många funktioner och justeringsmöjligheter, utan också med en minimal strömförbrukning. Dessutom är PortaMatic upp till 25% billigare än jämförbara dörröppnare.

PortaMatic var den enda dörröppnaren som testades och godkändes av tyska föreningen för gerontoteknik (GGT). Den uppfyller förväntningarna hos generationen 50 plus när det gäller komfort, kvalitet och estetik.

Öppna dina innerdörrar utan hinder

Underlätta vardagen med en automatisk dörröppnare

Förenkla din vardag

Vill du, trots fysiska begränsningar, fortfarande kunna röra dig fritt? Den automatiska dörröppnaren PortaMatic ger dig en hög livskvalitet genom att hjälpa dig att röra dig runt i dina rum utan hinder.

Bo bekvämt

Automatisk dörröppning

Rör dig utan problem genom dina rum med fulla brickor eller tunga påsar. Även om du inte behöver dörröppnaren PortaMatic av hälsoskäl kommer du aldrig vilja vara utan den komforten igen.

Goda själv att välja dörröppnare från Hörmann:

Säker dörröppning

Säker dörröppning

Säkerhet och komfort är oskiljaktiga hos Hörmann. Dörröppnaren PortaMatic öppnar och stänger din dörr med mjukstart och mjukstopp, vilket gör det väldigt tyst. Dörrörelserna utförs med mycket liten kraft och ger dig på så sätt en hög säkerhetsnivå. Även en lätt beröring av dörren stoppar rörelsen omedelbart.

Innovativt fjärrsystem

Innovativt fjärrsystem

Med vårt innovativa BiSecur-radiosystem kan du styra din enhet säkert via handsändare eller via invändiga tryckknappar. Du kan till och med kontrollera om din dörr är öppen eller stängd med din handsändare

* Med handhållen sändare HS 5 BS eller trådlös intern tryckknapp FIT 5 BS

Enkel montering och enkel anslutning

Enkel montering och enkel anslutning

PortaMatic kommer garanterat att göra ditt liv enklare. Till och med monteringen är lätt. Enheten monteras ovanför dörren eller på dörrkarmen. Glidskenan kan enkelt limmas på dörrbladet och kan avlägsnas utan att lämna några rester om det behövs. Detta är särskilt fördelaktigt för hyra eller släta glasdörrar.

PortaMatic är enkelt ansluten till ett vägguttag. Och för att säkerställa att detta fungerar smidigt är kablarna på våra enheter 3 m långa. Naturligtvis kan din Hörmann-partner också installera den här enheten professionellt för dig.
Optiska och akustiska komfortfunktioner

Optiska och akustiska komfortfunktioner

Den extra komforten och säkerheten gör skillnaden. Det är därför vi har utrustat dörröppnaren PortaMatic med några användbara extrafunktioner. Exempelvis föregås öppning och stängning av ljus- och ljudsignal.

Kataloger