Dörröppnare PortaMatic

Dörröppnare

För ett tillgängligt och bekvämt boende

Med Hörmanns dörrmotor PortaMatic kan du enkelt öppna och stänga dina rumsdörrar med hjälp av en handsändare, tryckknapp eller med Bluetooth via appen i smarttelefonen. Hörmann BlueSecur appen har ett självförklarande användargränssnitt och kan laddas ner gratis från Google Play och App Store. Oberoende av om du har en fysisk funktionsnedsättning eller bara vill ha mer komfort: Hörmann PortaMatic-motorn kommer att underlätta din vardag. Dörrmotorn imponerar inte bara med många funktioner och justeringsmöjligheter, utan också med en minimal strömförbrukning. Dessutom är PortaMatic upp till 25 % billigare än liknande dörrmotorer.

PortaMatic har testats av det tyska sällskapet för äldreteknik (GGT) och är hittills den enda dörrmotorn som uppfyllt kraven. Det uppfyller därmed förväntningarna hos generationen 50 plus i fråga om komfort, kvalitet och estetik.

Öppna dina innerdörrar utan hinder

Underlätta vardagen med en automatisk dörröppnare

Förenkla din vardag

Vill du trots fysiska begränsningar fortfarande kunna vara mobil? PortaMatic-motorn för rumsdörrar återger dig lite livskvalitet genom att hjälpa dig att förflytta dig hemma utan hjälp från andra.

Bo bekvämt

Automatisk dörröppning

Rör dig utan problem genom dina rum med fulla brickor eller tunga påsar. Även om du inte behöver dörröppnaren PortaMatic av hälsoskäl kommer du aldrig vilja vara utan den komforten igen.

Goda själv att välja dörröppnare från Hörmann:

Säker dörröppning

Säker dörröppning

Säkerhet och komfort är oskiljaktiga hos Hörmann. Dörröppnaren PortaMatic öppnar och stänger din dörr med mjukstart och mjukstopp, vilket gör det väldigt tyst. Dörrörelserna utförs med mycket liten kraft och ger dig på så sätt en hög säkerhetsnivå. Även en lätt beröring av dörren stoppar rörelsen omedelbart.

Innovativt fjärrsystem

Innovativt fjärrsystem

Med vårt innovativa BiSecur-radiosystem kan du styra din enhet säkert via handsändare eller via invändiga tryckknappar. Du kan till och med kontrollera om din dörr är öppen eller stängd med din handsändare

* Med handsändaren HS 5 BS eller den invändiga tryckknappen FIT 5 BS

Enkel montering och enkel anslutning

Enkel montering och enkel anslutning

PortaMatic kommer garanterat att göra ditt liv enklare. Till och med monteringen är lätt. Enheten monteras ovanför dörren eller på dörrkarmen. Glidskenan kan enkelt limmas på dörrbladet och kan avlägsnas utan att lämna några rester om det behövs. Detta är särskilt fördelaktigt för hyra eller släta glasdörrar.

PortaMatic är enkelt ansluten till ett vägguttag. Och för att säkerställa att detta fungerar smidigt är kablarna på våra enheter 3 m långa. Naturligtvis kan din Hörmann-partner också installera den här enheten professionellt för dig.
Optiska och akustiska komfortfunktioner

Optiska och akustiska komfortfunktioner

Den extra komforten och säkerheten gör skillnaden. Det är därför vi har utrustat dörröppnaren PortaMatic med några användbara extrafunktioner. Exempelvis föregås öppning och stängning av ljus- och ljudsignal.

Kataloger