Snabbrullport

Snabbrullportar

Snabbrullport - som standard med FU-styrning

Hörmann snabbrullportar finns som inomhus- och utomhusport och används för att optimera trafikflöden, uppnå bättre inomhusklimat och lägre energikostnader. Hörmann-sortimentet omfattar portar som öppnas vertikalt och horisontellt, genomskinliga portar med flexibla hängningar, även i kombination med takskjutportar och rulljalusi, samt kraftfulla och servicevänliga spiralportar med släta aluminiumprofiler.

Portarna är ofta en stor del av byggnadskonstruktionen för fastigheten. Detta ger dig en enorm energibesparingspotential - information om koppling och eftermontering finns i Hörmanns energibesparingskompass.

Begär offert hos någon av våra säljare här.

Snabbrullport

Goda skäl att välja en snabbrullport från Hörmann

Säkerhet som standard

Säkerhet som standard

Beröringsfri säkerhet

Säkerhetsljusridån är integrerat i sidopanelerna och övervakar stängningsnivån på dörrbladet upp till

en höjd av 2500 mm. Säkerhetsljusridån uppfyller säkerhetskrav DIN EN 13241-1.

Detta gör att det inte behövs ytterligare installationer på porten (till exempel en kontaktlistsäkring eller fotocell), vilket ökar säkerheten och gör snabbrullporten mycket lättare att montera och serva.
Optimala arbetsprocesser

Optimala arbetsprocesser

Lång livslängd och hög effektivitet som standard

Frekvensstyrning som avlastar den totala portmekaniken och garanterar en nästan helt slitagefri och tyst portrörelse.

Den höga hastigheten vid öppning och stängning optimerar arbetsprocesserna och minskar värmeförlusterna. Portmekaniken skyddas genom långsam start och inbromsning, så att porten håller betydligt längre. För tunga isolerade dörrar stöds dörren av fjädrar- och snabbgående takskjutportar med H- och V-montering genom slitagefria motvikter.
Effektiv värmeisolering

Effektiv värmeisolering

Skumfyllda stålplattor

De varmgalvaniserade, isolerade lamellerna är fyllda med PU-skum, som ger en extra hög värmeisolering. Portarna levereras som standard i vit aluminium (RAL 9006). Utsidan har den eleganta linjeprofilen Micrograin och på insidan är lamellerna stucco-präglade.

Ökad värmeisolering genom ThermoFrame

Uppvärmda hallar kräver välisolerade snabbrullportar. ThermoFrame avskiljer sidopartiet från byggnadskroppen. Bruten köldbrygga med ytterligare tätningar förbättrar värmeisoleringen med upp till 15% och är snabb och enkel att installera. ThermoFrame kan beställas som ett alternativ på portar med 42 mm tjocka och 67 mm tjocka sektioner. Den ingår redan i leveransomfånget för porten Iso Speed Cold 100.
God genomsyn under lång tid

God genomsyn under lång tid

Tåligt fönsterglas för industriportar

Duratec-glaset garanterar högsta repsäkerhet trots tung användning i hårda industriella miljöer. Den speciella ytbeläggningen skyddar glaset från rengöringsränder och repor.

Med 67 mm isolerade portar får du aluminiumfönsterramen med bruten köldbrygga och med 3-skicktsfönster. 42 mm isolerade portar levereras med dubbelt glas. Med hjälp av glaslister på insidan gör det enkelt och snabbt att byta ut defekta fönster.
SmartControl

SmartControl

Med SmartControl kan vi när som helst genomföra en teknisk analys av din snabbportsstyrning. Via en onlineportal kan vi vid felmeddelanden komma åt den viktigaste informationen i realtid och ofta snabbt åtgärda felet. På så sätt sparar du pengar, detta på grund av färre och kortare serviceinsatser. Du får färre och kortare avbrottstider eftersom slitdelar kan bytas ut tidigt.

Kataloger
Videor

Snabbrullport: SoftEdge-golvprofil - Inga skador efter en påkörning

Snabbrullport HS 7030 PU - Den snabba spiralporten