Rullgaller

Rullportar och rullgaller

Rullportar och rullgaller - ekonomisk, robust och pålitlig

Hörmann Rullportar och rullgaller i aluminium och stål är särskilt ekonomiska tack vare sin enkla konstruktion med endast några komponenter. Rullportar och rullgaller rullas ihop och tar knappt upp någon plats ovanför öppningen. De lindas upp och förvaras kompakt bakom överstycket. Man förlorar alltså ingen värdefull tak- eller golvyta runt öppningen.

Den höga specialiseringsgraden i rullport- och rullgallerkonstruktionen går långt över den normala standarden. Genomförandet av speciella lösningar är en del av vår dagliga verksamhet för vårt högpresterande team.

På grund av sin kompakta design är RollMatic rullgaller lämplig för max. 335 mm överhöjdsbehov eller installationsdjup, speciellt för små butiksdefinitioner med begränsat utrymme.

Portarna är ofta en stor del av byggnadskonstruktionen för fastigheten. Detta ger dig en enorm energibesparingspotential - information om koppling och eftermontering finns i Hörmanns energibesparingskompass.

Begär offert hos någon av våra säljare här.

Rullgaller

Goda skäl att välja rullportar och rullgaller från Hörmann

Innovativ dragfjäderteknik

Innovativ dragfjäderteknik

Säker och bevisad

Dragfjädertekniken underlättar portens manuella öppning och stängning avsevärt. Rullportar/rullgaller SB och TGT i storlekar upp till 6000 ×  4500 m kan manövreras enkelt utan större kraft. På rullportar/rullgaller med motorenhet som tillval skonar dragfjädertekniken portens och drivenhetens mekanik.

Hög säkerhet utan sensorer på portridån

Hög säkerhet utan sensorer på portridån

Kraftbegränsning med WA 300 R S4/WA 300 AR S4

I kombination med dessa drivenheter övertygar Rolling Gates SB och TGT med hög säkerhet vid öppning och stängning.

Genom att kraftbegränsning är standard i riktning "Öppna port" och "Stänga port" för de flesta portvarianter och storleksområden behövs ingen kontaktlist och indragningsskydd installeras för att uppfylla kraven i DIN EN 12453. Dessutom kräver porten mycket lite underhåll, eftersom inga sensorer med slitstark spiralkabel monteras på portridån.
Snabb, skonsam och säker dörröppning

Snabb, skonsam och säker dörröppning

Utrustningspaket S6 med drivenhet och handsändare

Förbättra dina arbetsprocesser och minska värmeförlusten med tillbehörsutrustning S6 inkl. drivenhet för rullportar DD med Decotherm-portduk. Dörren öppnar sig upp på 1,1 m/s - nästan lika snabbt som en snabbrullport. Ytterligare fördelar är att inbyggnadsmått samt förvärv och driftskostnader är betydligt lägre än vid en snabbrullport.br />

Tack vare mjukstart och mjukstopp går dörren mycket försiktigt trots tempot - det här lindrar dörrmekanismerna och förlänger därmed dörrens livslängd. En ljusridå i styrskenan garanterar den nödvändiga höga säkerhetsnivån och är också tillförlitligt skyddad mot slitage och skador.
Intelligenta detaljer för en längre livslängd

Intelligenta detaljer för en längre livslängd

Väl genomtänkt konstruktion med tratt och stormhakar

Inloppstratten på rullporten DD minskar effektivt slitaget på portridån. Om det skulle behövas, kan du enkelt byta ut tratten.

Stormhakar på rullportsgångjärn skyddar din port mot skador orsakade av vindbelastningar. Samtidigt är de ett utmärkt inbrottsskydd, eftersom profilerna inte enkelt kan skjutas ut från styrningen.
Kataloger