Port för parkeringsgarage

Portar för flerbilsgarage

Skjutport för parkeringsgarage - flera utföranden, samma höga kvalitet

Ekonomisk, långsiktigt funktion och säkerhet samt mycket jämn portgång, även vid hög frekvens, är de viktigaste egenskaperna hos våra garageportar för flerbilsgarage.

Vipporten N 500 är lämplig för garage med dubbla öppningar till parkeringsgaragemed upp till 25 parkeringsplatser.

Vipporten ET 500 svänger endast upp till 40 mm vid öppning och stängning och är därför optimal för parkeringsgarage och även vid garage i nära anslutning till gångbana.
Konstruktionen hos skjutporten ST 500 kännetecknas också av det låga installationsdjupet i lintelområdet.

Snabb-takskjutporten med mikroprofilerad yta förbättrar portöppningen och är också mycket snabb.

Berry-portar är särskilt lämpliga på grund av den robusta konstruktionen, den okomplicerade funktionen ger också ett säkert slutförande av flerbilsgaraget. De olika ventilationsöppningarna garanterar bästa möjliga ventilation.

Rullportar och rullgaller
är tack vare sin enkla konstruktion mycket robusta. Den kompakta lindningen kräver liten plast i överstyckområdet. I mycket snäva utrymmen är utomhusinstallation också möjlig.
Alla porttyper erbjuder tillsammans ett stort antal motiv och möjlighet till individuell design.

Begär offert hos någon av våra säljare här.

Port för parkeringsgarage
Port för parkeringsgarage
Portar för parkeringsgarage

Goda skäl att välja portar för parkerinsgarage från Hörmann

Tyst och lugn portrörelse också vid hög frekvens

Tyst och lugn portrörelse också vid hög frekvens

Dubbelrullar i styrskenan och kullagergraden gör att porten kan röra sig smidigt, tyst och med absolut precision - även vid kontinuerlig användning. Vipporten ET 500 och skjutporten ST 500 är konstruerade för en livslängd på minst 250 000 portcykler; vipporten N 500 valfritt med förstärkt fjäderpaket för minst 100 000.

Hög säkerhet

Hög säkerhet

Den öppna konstruktionen med säkerhetsluckor mellan dörrbladet och strukturen ger ett tillförlitligt skydd mot fingerskador på sido- och bottenkanterna. En speciellt formade EPDM-profil skyddar dörrens stängningskant. För vipport ET 500 och skjutport ST 500, säkerställer en integrerad ljusridå dessutom öppningsområdet på porten.

Port och drivenhet testande som en enhet

Port och drivenhet testande som en enhet

Alla skjutportar för flerbilsgarage testas och certifieras alltid tillsammans med lämpliga drivenheter från oberoende, erkända institut. Detta säkerställer att porten och drivenheten går smidigt och säkert tillsammans. Detta är särskilt viktigt när porten är installerad på offentliga platser såsom tunnelbana och flerbilsgarage.

Praktiska gång- och sidodörrar

Praktiska gång- och sidodörrar

På begäran kan de dubbla portarna och skjutportarna för flerbilsgarage också levereras med en praktisk gångdörr eller sidodörr som liknar respektive motiv.
Arrangemanget av sidodörrar är möjligt vänster, höger eller i mitten. Dörrstängare upptill ingår som standard i leveransen.

BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

Det trådlösa tvåvägssystemet BiSecur med extra säker kryptering är ett mycket gott exempel på framtidsorienterad teknik för enkel och bekväm manövrering av garage- och infartsgrindar, dörrmotorer, belysning och liknande.
Denna extremt säkra BiSecur-krypteringsmetod med stabilt, problemfritt intervall, som utvecklats av Hörmann, ger dig tryggheten att ingen kan kopiera din radiosignal. Systemet har testats och certifierats av säkerhetsexperter vid Ruhruniversitetet i Bochum och oberoende testinstitut.

Enkel avläsning av portläget

Enkel avläsning av portläget

Du slipper gå ut i regn och rusk för att kontrollera att porten är stängd. Genom att trycka på knappen visar färgen på LED-lampan på handsändaren HS 5 BS eller på invändiga tryckknappen FIT 5 BS portläget. Ytterligare ett tryck på knappen * stänger porten. Du kan inte styra din port på ett säkrare och bekvämare sätt.

* vid manövrering utom synhåll från porten krävs en extra fotocell

Utmärkt design

Utmärkt design

De exklusiva BiSecur-handsändarna är designade i svart eller vitt och har enelegant form som ligger perfekt i handen. Hörmanns BiSecur-handsändarna är som kanbeställas med pianolackfinish har tilldelatsden välkända desingutmärkelsen reddotför sin exklusiva design.

Bilden ovan: handsändare HS 5 BS med handsändarstation (tillval).

Kataloger