Industritakskjutport

Industritakskjutportar

Takskjutportar anpassade utifrån din industrifastighet

Takskjutportar öppnas vertikalt och skapar därmed utrymme framför och bakom porten. Portsektionerna är placerade under taket, vertikalt ovanför öppningen eller taket. Takskjutportar från 50-serien, gjorda av stål, aluminium/aluminiumkombination eller aluminium imponerar med sin unika bredd i utförande, dörrdesign och certifierad säkerhet. Kompakta takskjutportar staplar de enskilda lamellerna vertikalt strax bakom överstycket. Det låga infogningsdjupet är särskilt fördelaktigt för fastigheter med takfönster, glastak och fasader.

Vi skräddarsyr en portlösning efter dina behov; allt från en enklare verkstadsport till en helglasad designport.

Portarna är ofta en stor del av byggnadskonstruktionen för fastigheten. Detta ger dig en enorm energibesparingspotential - information om koppling och eftermontering finns i Hörmanns energibesparingskompass.

Begär offert hos någon av våra säljare här.

Industritakskjutport

Goda skäl att välja en industritakskjutport från Hörmann

God genomsyn under lång tid

God genomsyn under lång tid

Ingår utan extra kostnad till alla takskjutportar med klar akrylruta.

Effektiv värmeisolering

Effektiv värmeisolering

ThermoFrame

Uppvärmda hallar behöver välisolerade portar. Industritakskjutportar från Hörmann finns med den valfria karmanslutningen ThermoFrame för värmeseparation av karm och murverk. Förseglingsläppar skyddar båda sidor av dörren och en dubbeltätning skyddar från värme- eller kallförlust. På så sätt stiger värmeisoleringsvärdet upp till 21 %.

Praktiska lösningar

Praktiska lösningar

Gångdörr med låg tröskel

För en lättare persongenomgång finns gångdörren med extra låg tröskel av rostfritt stål. Hos portar upp till 5500 mm bredd är tröskeln endast 10 mm i mitten och 5 mm hög på kanterna. Risken för att snubbla minskar avsevärt och det blir lättare att köra över med hjul. Under vissa förutsättningar kan Hörmanns gångdörrar med låg tröskel användas för både nödutgångar och hindersfri genomgång.

 

 

Beröringsfri portövervakning

Beröringsfri portövervakning

Fotocell utan extra kostnad

Hörmanns takskjtportar för industri med drivenheterna WA 400 och ITO 400 är som standard utrustade med säkerhetsventil med optiska sensorer. Utan pristillägg kan även den medlöpande fotocellen VL 1, för beröringsfri övervakning av portkantlisten, väljas.

Kataloger
Videor

Takskjutport med DURATEC-fönster - högsta reptålighet