Industritakskjutport

Innovativa och mångsidiga

Industriportar

Industritakskjutportar

De platsbesparande portsystemen passar varje inbyggnadssituation tack vare olika beslagstyper. Hörmann erbjuder skräddarsydda lösningar för varje produkt; från portar med gångdörrar utan hög tröskel till helt glaserade portar med reptålig Duratec-glasering.

 

till Industritakskjutportar

Snabbrullportar

Hörmann snabbrullportar finns som inomhus- och utomhusport och används för att optimera av trafikflöden, uppnå bättre inomhusklimat och lägre energikostnader. Portarna är utrustad med SoftEdge-profil och integrerat Anti-Crash/antikollisionsskydd, vilket gör porten extra flexibel och ekonomisk. Som ytterport är den snabba spiralporten HS 7030 PU rekommenderad med isolerade paneler för hög värmeisolering.

 

till Snabbrullportar

Rullportar och rullgaller

Tack vare en enkel konstruktion och få komponenter blir rullporten en robust och ekonomisk lösning. Vi har olka lösningar för portblad och utrustning för alla situationer. En särskilt ekonomisk lösning för öppningar med låg öppningsfrekvens är rullport SB med innovativ spänningsfjäderteknik. Och i tuffa miljöer är rullporten Decotherm S med hårda stålprofiler det bästa valet.

 

till Rullportar och rullgaller

Stängningskontrollsystem

Offentliga platser, semesteranläggningar eller infarter till företag – våra säkerhetssystem för tillfartskontrollsystem säkrar det mesta. I vårt produktprogram hittar du rätt lösning för de mest skilda miljöer och skyddsbehov. Till vårt stora urval av pollare, vägspärrar, lyftbommar och spikhinder tar vi gärna fram omfattande styrsystemskoncept för dig.

till Säkerhetssystemen för tillfartskontrollsystem

Portar för flerbilsgarage

I takt med det ökande behovet av parkeringsplatser i storstäder och tätorter får flerbilsgarage och parkeringshus under marknivå en allt större betydelse. Dessa garage ligger ofta i kombinerade bostads- och affärsområden, vilket ökar kravet på extra tystgående portsystem. Speciellt för detta ändamål erbjuder Hörmann kompletta, välanpassade system med portar och drivenheter.

 

till Portar för flerbilsgarage

Brandskjutportar

Hörmann brandskjutportar finns tillgängliga med enkelt- eller dubbelt blad eller som en teleskopisk skjutport. För snabb persongenomgång och genomgång med mindre transportvagnar är brandsskjutportar med gång-/utrymningsdörr lämpligt.

 

till Brandskjutportar

Skjutgrindar

Hörmann skjutgrindar av stabila stålprofiler levereras som kompletta element med en öppningsbredd på upp till 16 meter. På så sätt kan man täcka öppningar med bredder på 32 metern med två motgående system. Konstruktionen är självbärande. Fördelarna är endast lågt grundarbete, ingen montering av styrskenor och portrörelsen störs inte av is, snö eller grov smuts.

 

till Skjutgrindar

Sporthallsportar

Idrottshallens portar utgör avståndet mellan hall och utrustningsrum i sport och flerfunktionshallar. Hörmanns idrottshallsdörr uppfyller olycksfallsföreskrifterna "skolor" i lagen om olycksfallsförsäkring GUV-V S1. Portbladet är bollskyddat enligt DIN 18032-3. Som ledande tillverkare av portar, dörrar, karmar och drivenheter i Europa har vi höga förväntningar att leva upp till vad gäller kvaliteten på både produkter och service. Vi sätter ribban på den internationella marknaden.

 

till Sporthallsportar